Другий підозрюваний у побитті працівника міської ради у Кропивницькому сидітиме під домашнім арештом

24.12.2020 14:42
image

Ігор Бондаренко з міста Долинська, якого підозрюють у побитті працівника кропивницької спецінспекції, сидітиме під домашнім арештом. Таке рішення прийняв суддя Ленінського районного суду сьогодні, 24 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, за матеріалами досудового розслідування Ігор Бондаренко разом зі своїм другом Святославом Ткаченком перебуваючи у місті Кропивницький на автомобілі ВАЗ 2114 в суботу, 5 жовтня, здійснили напад на працівника спецінспекції міської ради міста Кропивницького Бoгдaна Гoлубничого.

Як наслідок, чоловік отримав тяжкi тiлеснi ушкoдження - пеpелoм oснoви чеpепa. Згодом правоохоронці затримали Святослава Ткаченка та оголосили йому про підозру. Весь цей час правоохоронці перевіряли причетність його друга Ігоря Бондаренка. 

У результаті, слідчими діям було зібрано достатню кількість матеріалів, які можуть довести його причетність. Саме тому, вчора, 23 грудня, правоохоронці оголосили Ігорю Бондаренку про підозру.

Вже сьогодні суд обрав молодику міру запобіжного заходу. Так, під час судового засідання слідчий та прокурор подали клопотання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стоком на 60 діб. Однак суддя прийняв рішення застосувати до підозрюваного цілодобовий домашній арешт строком на два місяці.

Зауважимо, нападникам інкримінують ч.2 ст. 121 ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження). У разі доведення провини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Нагадаємо, один із підозрюваних у побитті працівника міської ради Кропивницького сидітиме під домашнім арештом.

Переглядiв: 974