Дворцова вулиця перестала бути пішохідною?

20.01.2017 13:17

image

На Дворцовій паркуються автомобілі, пропри те, що ця вулиця є  пішохідною. Про це повідомляє сайт DOZOR.

У мерії в коментарі зазначають, що  Дворцова сьогодні, як і раніше,  має статус пішохідної вулиці, відтак паркування автомобілів є незаконним.

«Вулиця Дворцова стала пішохідною, згідно з рішенням виконкому від 27.01.2009 року №62 «Про заборону руху автомобільного транспорту». Потім проект був кілька разів змінений, згідно з часом можливого руху транспорту. Остаточне рішення було прийняте виконавчим комітетом від 5 березня 2015 року «Про перекриття руху обмежений від краєзнавчого музею до вулиці Кавалерійського», - повідомив керівник відділу по роботі зі ЗМІ Кіровоградської міської ради Сергій Якунін.

Як зазначають у мерії, контролювати рух транспорту на Дворцовій має патрульна поліція Кіровограда. Правоохоронці в свою чергу у коментарі звітують, що борються з незаконними паркуваннями авто на Дворцовій. Однак, чому на пішохідній вулиці міста щоденно протягом дня стоять цілі шеренги авто, пояснень не знаходять.

«Вулиця Дворцова знаходиться під посиленим контролем патрульної поліції. За кожним патрульним закріплений певний «квадрат» вулиці, і на водіїв автомобілів, які припаркували машину на цій вулиці складають адмінматеріали. Проте багато людей працюють в офісах, які знаходяться на цій вулиці, і згідно із законом, вони мають право під’їхати до приміщення, але не паркувати авто», - прокоментувала сайту DOZOR речник патрульної поліції Наталія Тришина.

image

Переглядiв: 2099