Екс-очільник управління юстиції Кіровоградщини може отримати посаду у міністерстві

15.07.2020 13:07
image

Екс-начальник управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул може отримати посаду в міністерстві розвитку громад і територій України. Відповідна декларація кандидата оприлюднена в єдиному державному реєстрі електронних декларацій, інформує медіапортал DOZOR.

Так, Вадим Гуцул може стати  заступником директора департаменту - начальником відділу північних регіонів департаменту впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку.

У декларації кандидата на посаду Вадим Гуцул вказав заробітну плату, зароблену під час роботи в  головному територіальному управління юстиції у Кіровоградській області у розмірі 570473 гривень.

Нагадаємо, Кабмін скоротив кількість управлінь юстиції з 27 головних територіальних управлінь до 8 міжрегіональних управлінь. Про це заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за результатами засідання уряду 9 жовтня. 

Як повідомляв DOZOR, головне територіальне управління розпочали ліквідовувати вже торік.

«80 років ніхто не мав на меті ліквідовувати такий орган. Юстиція Кіровоградської області була створена фактично 4 січня 1940 року. Тобто ми мали б святкувати 4 січня 20 року її 80-річний ювілей, але натомість «відсвяткуємо» її ліквідацію», - прокоментував тоді у коментарі медіапорталу DOZOR Вадим Гуцул.

 

 

Переглядiв: 1706