Експерти визначать психічний стан чоловіка, підозрюваного у замаху на двох жінок та вбивстві рибалки

30.08.2019 11:56
image

У справі щодо підозрюваного у вбивстві чоловіка біля річки Інгул та нападу на жінок на Новомиколаївському пляжі проводять експертизи. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

За попередньою інформацією, підозрюваний скоїв замах на вбивство жінки на вулиці Лелеківській. Він  підійшов до потерпілої, схопив її правою рукою за шию, повалив на землю та сів зверху. Далі зловмисник обома руками схопив за шию потерпілу та почав її здавлювати, від чого потерпіла втратила свідомість. Чоловік вирішив, що його жертва померла, тому зник з місця події.

За кілька годин чоловік вже знаходився на Новомиколаївському пляжі, де побачив двох жінок. Він обійшов їх ззаду, підійшов зі спини схопивши їх обома руками за шиї та повалив їх на землю і почав душити одну з жінок. Під час нападу знайома другої потерпілої кликала на допомогу, за деякий час підозрюваного відтягнули від жінок її знайомі.

Через дві години після інциденту цей самий чоловік з ножем в руках прийшов на берег річки Інгул на вулиці Береговій, де побачив рибалку на стільці. Зловмисник схопив його руками за шию та зштовхнув зі стільця, а коли потерпілий опинився в положенні лежачи на підлозі, підійшов до нього, схопив його руками за шию та почав здавлювати. Рибалка чинив опір, тому зловмисник наніс потерпілому близько семи ножових ударів в область серця. Від вказаних ударів і настала смерть потерпілого.

Відтак суд вирішив провести психіатричну експертизу. Фахівці мають відповісти на питання, чи хворів підозрюваний душевною хворобою, яка б не давала йому можливості віддавати звіт своїм діям та керувати ними, чи є він осудним, чи потребує чоловік застосування до нього примусових заходів медичного характеру та чи знаходився чоловік у стані афекту під час скоєння правопорушень.

Нагадаємо, на березі Інгулу знайшли мертвого чоловіка. За інформацією, 79-річний чоловік пішов порибалити. Згодом онук виявив його тіло з колото-різаними ранами в області серця. 

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі посеред вулиці душили жінку. Потерпіла в лікарні.

 

Переглядiв: 3670