Фоторепортаж із масштабного свята спортивних розваг та відкриття муралу на Попова

04.06.2019 11:17
image

Як повідомляв медіапортал DOZOR,  минулими вихідними у мікрорайоні Космонавтів на вулиці Попова вдев’яте відбулося свято спортивних розваг від громадського діяча Артема Стрижакова, під час якого містянам презентували перший міський мурал.

Так, для дітей створили мега-парк із спортивними розвагами – батутом, величезними надувними гірками. Дорослі ж мали змогу насолодитися концертом від солістів обласної філармонії та танцювальними номерами від зразковового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Родзинкою свята стало відкриття першого міського муралу, який створювали столичні художники-муралісти. Величезне зображення козака Мамая на Місяці прикрашатиме вулицю Космонавта Попова протягом довгих років.

image
image
image

Традиційно під час свята діти змагалися у підтягуванні на турніку. За словами Артема Стрижакова, головною метою проведення змагань є фізичний розвиток дітей, а також виховання у них лідерських якостей. Цьогоріч учасники змагалися у двох вікових категоріях: до 11 років та від 12 до 16. Рекордну кількість підтягувань зробила 9-річна кіровоградка Мирослава Бізаєва, яка і стала переможницею змагань та отримала смартфон у подарунок.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1688