Головна подія весни: Яким побачили містяни відкриття міжнародного фестивалю (ФОТО)

20.04.2019 20:36
image

На головній площі міста відбулося урочисте відкриття міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», який вже водинадцяте організовує Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова сьогодні, 20 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, фестиваль, який вже знають як в Україні, так і за її межами, приймають колективи дітей з низки регіонів України. Містяни зібралися на відкриття фестивалю на площі для того, щоб безкоштовно переглянути номери відомих в Україні та за її межами артистів.

«Вже складно уявити собі кінець квітня в нашому місті без улюбленого і очікуваного всіма Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом»!  В цьому році ми всі разом - і діти, і дорослі з різних куточків України - в одинадцятий раз збираємося в центрі країни, в її серці, на цю головну культурну подію весни!  Сьогодні для всіх учасників фестивалю був дуже насичений і важливий конкурсний день.  Тому бажаю всім добре провести час і відпочити цього вечора на нашому відкритті фестивалю, насолодитися прогулянками по весняному місту.  Завтра на всіх нас чекає дуже насичений і цікавий день!  Всім гарного настрою!» - привітав учасників фестивалю та присутні гостей заходу засновник Культурно-мистеького фонду «Перспектива», громадський діяч Артем Стрижаков.
image
Під час урочистостей перед присутніми виступили оперні співаки Анастасія та Олександр Безай, соліст обласної філармонії Олексій Козачинський, сучасна українська співачка, ініціаторка всеукраїнського екологічного флешмобу NAVKA та актриса театру імені Марка Кропивницького, співачка Дар’я Завгородня. Не менш позитивні емоції глядачам подарували і хореографічні колективи: - колективи  з Кіровограда та області - «Аеліта», «Фентезі ДЕНС», гості з Полтавщини – юні танцюристи хореографічного колективу «Фантазія» та коллектив «Sound» з Черкас та інші.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Родзинкою» фестивалю став майстер-клас з хореографії від почесного гостя фестивалю, народного артиста України Григорія Чапкіса, який вчив містян вальсу, пасадоблю та латиноамериканському танцю ча-ча-ча. Також на площі діяла квіткарня, де флористи демонстрували свої вміння зі складання квіткових композицій.
image
image
image
image
Наприкінці заходу Артем Стрижаков вручив виконавцям статуетки фестивалю, а також відзначив професіоналізм та високий рівень членів журі.
Як повідомляв медіапортал DOZOR, у Кіровограді стартував перший день міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», який проводиться вже водинадцяте.
Читайте також:
Григорій Чапкіс вчив кіровоградців латиноамериканським танцям на площі (ФОТО).

 

 

Переглядiв: 1648