Григорій Чапкіс на площі у Кіровограді вчив містян латиноамериканським танцям (ФОТО)

20.04.2019 19:07
image

Жива легенда – знаний хореограф та член журі телепроекту «Танці з зірками», який став спеціальним гостем ХІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», поділився з медіапорталом DOZOR враженнями від побаченого під час першого дня проведення заходу сьогодні, 20 квітня.

«Я вам скажу, що у захваті від організації цього фестивалю. Це справжнє  свято. Діти мають поїхати гордими та щасливими. Я знаходжуся зараз серед видатних хореографів не лише України, спеціалісти, які тут є – це майстри з великої літери. Я знаю, які сильні колективи раніше у вас були, у Кіровограді завжди на високому рівні була народна хореографія, ті колективи перестрибнули на кілька сходинок деякі професійні колективи , і зараз Кіровоград продовжує тримати планку », - поділився враженнями хореограф.
image
«Мене здивувало те, що у за участь у вашому фестивалю нічого не треба платити. Скрізь, де я бував, платять за це. Я можу сказати точно, що буду розповідати про цей фестиваль та ставити його у приклад щодо того, як треба організовувати такі заходи», - резюмував Григорій Чапкіс.

Під час відкриття фестивалю на головній площі міста Григорій Чапкіс дав майстер-клас з хореографії для усіх бажаючих. Містяни із задоволенням навчалися танцям ча-ча-ча, пасадоблю та знаменитому віденському вальсу, повторюючи хореографічні елементи, які демонстрував почесний член журі.

image
image
image
image
Нагадаємо, у Кіровограді розпочався ХІ Міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом», організований Культурно-мистецьким фондом «Перспектива» Артема Стрижакова. Юні солісти та хореографічні колективи з усієї України в рамках конкурсної частини дивували членів журі своїми талантами.

Вже завтра, 21 квітня, о 14:00  на головній площі Кіровограда містяни зможуть побачити танцювальний джем від учасників фестивалю. О 15:20 на вулиці Дворцовій встановлюватимуть національний рекорд з танцювального екофлешмобу. Завершиться фестивалю гала-концертом у обласній філармонії. Початок о 16:00. Вхід вільний.  

image
image
image
image
image
Переглядiв: 2900