Головною вулицею Кіровограда пройшов масштабний танцювальний парад (ФОТОРЕПОРТАЖ)

29.04.2018 12:58
image

В обласному центрі  на вулиці Дворцовій відбувся  масовий урочистий парад за участю хореографічних колективів з усієї України. Це учасники  10 Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» . Про це повідомляє DOZOR.

Так, на головній площі міста відбувся "Танцювальний джем": хореографічні колективи по черзі демонстрували свої вміння кіровоградцям та гостям міста. Після цього розпочався парад - від площі Героїв Майдану вулицею Дворцовою. Тисячі учасників фестивалю  у яскравих костюмах пройшли ходою, презентують свої хореографічні колективи.

Перехожі знімали дійство на відеокамери мобільних телефонів та робили селфі з юними танцюристами.

Парад завершився біля Театральної площі міста. Наступний етап - встановлення нового національного рекорду України. Як встановлювався рекорд - за даним посиланням. 

Як повідомляв DOZOR,  у Кіровораді в концертній залі філармонії відбулося  урочисте відкриття 10 Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом".

Фестиваль триває три дні. В рамках фестивалю відбулися майстер-класи від столичних хореографів, на площі Героїв Майдану пройшов танцювальний джем, парад хореографічних колективів. Та встановлення національного рекорду України. Завершиться фестиваль масштабним гала-концертом у філармонії. Початок о 16:00. Фестиваль проходить  за підтримки  Культурно-мистецького фонду "Перспектива", заснованого громадським діячем Артемом Стрижаковим,  є наймасштабнішим некомерційним фестивалем в Україні. Щороку до фестивалю долучаються тисячі танцюристів та вокалістів із десятків міст.

Читайте також:

У Кіровограді відкрився ювілейний міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом» (ФОТО).

Фоторепортаж із проведення другого дня фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом».

Столичні хореографи провели безкоштовні майстер-класи для дітей у Кіровограді (ФОТО).

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4586