Григорій Чапкіс отримав антикоронавірусну аптечку від Штабу допомоги Стрижакова

02.04.2020 15:07
image

Легендарний хореограф Григорій Чапкіс отримав швидку антикоронавірусну аптечку від Штабу допомоги літнім людям громадського діяча Артема Стрижакова. Профілактичний спецнабір волонтери доставили вчора, 1 квітня. Про це повідомляється на сторінці ГО «Перспектива міста» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Дякую щиро, що не забуваєте у важкі часи!  Попросив ще 10 таких аптечок для моїх товаришів-однолітків. У Києві таких потрібних речей вже ніде не дістати. Респект Штабу допомоги Стрижакова», - зазначив Григорій Чапкіс.

За інформацією, до «швидкої аптечки» входять набір масок, рукавички, антисептик та вітаміни для підвищення імунітету.

Нагадаємо, у Кропивницькому запрацював Волонтерський координаційний антикоронавірусний штаб «Перспектива», першочергова мета якого - допомога містянам віком від 60 років.  Зокрема, для того, щоб у пенсіонерів не було необхідності виходити з дому і наражатися на небезпеку, волонтери займатимуться доставкою продуктів та ліків. Крім цього, пенсіонерів забезпечать антикоронавірусними аптечками.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, заява міністра охорони здоров’я Іллі Ємця, який висловився про те, що бізнесмени мають спрямовувати кошти на лікування живих людей, а не «трупів» - людей віком від 65 років, викликала обурення серед відомих людей. Серед них – легендарний хореограф Григорій Чапкіс.  

На думку Григорія Чапкіса, столичні чиновники мають брати приклад з Кропивницького, де про людей похилого віку турбуються на високому рівні. Народний артист України  мав на увазі діяльність Волонтерського координаційного антикоронавірусного штабу «Перспектива», який запустила команда громадського діяча Артема Стрижакова.

Фото зі сторінки ГО "Перспектива міста" 

Переглядiв: 1337