Громадська рада звернулася до Кропивницької міськради та начальника ОВА щодо звільнення очільника лікарні швидкої меддопомоги

21.08.2023 18:20

Громадська рада при виконавчому комітеті Кропивницької міськради звернулася до в.о міського голови Олександра Мосіна, депутатського корпусу міськради та голови ОВА Андрія Райковича щодо звільнення очільника міської лікарні швидкої медичної допомоги Руслана Іванова. Відповідні документи – звернення є у розпорядженні редакції медіапорталу DOZOR.

Так, засідання правління Громадської ради відбулося 9 серпня, де члени ради заслухали екс-очільника лікарні Руслана Іванова, який наполягав на його незаконному звільненні. Відтак члени Громадської ради прийняли рішення про необхідність зустрічі з головою ОВА Андрієм Райковичем та обговорення з ним цього питання.

Результатом обговорення під час засідання членів ГР стали наступні питання:

- Контракт має тривати в період воєнного стану і 12 місяців після його завершення;

- Завчасно Руслан Іванов подав заяви стосовно його контракту (заяву про звільнення і призначення одним документом було відхилено), після чого він подав дві нових заяви: перша – про звільнення з посади директора КП у зв’язку з закінченням терміну дії контракту і друга – про призначення на період воєнного стану, плюс один рік з наступним проведенням конкурсу а посаду директора;

- Руслан Іванов  на посаді очільника закладу був дієвим менеджером і мав низку здобутків;

- Покращувалася матеріально-технічна база;

- Отримав відзнаку «Заслужений лікар України», отримував орден від військових;

- Мав авторитет у колективі та серед пацієнтів.

У документі йдеться, що з метою врегулювання спірного питання Громадська рада просить призначити зустріч членів ради та спірних сторін з головою ОВА Андрієм Райковичем.  

Читайте також:

Екс-керівник кропивницької міської лікарні швидкої допомоги Руслан Іванов розповів деталі свого звільнення.

Переглядiв: 5626