Кількадесят кропивничан перекрили дорогу в знак протесту (ФОТО)

01.11.2019 16:58
image

В обласному центрі жителі гуртожитку, який знаходиться на проспекті Університетському, 21, перекрили дорогу на пішохідному переході біля заводу «Креатив», вимагаючи взяти їх житло на баланс міста сьогодні, 1 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до участі у акції долучилося близько 30 мешканців гуртожитку. За словами жительки гуртожитку Світлани Бондаренко, причина організації цього заходу – в бездіяльності міської влади щодо сприяння поверненню будинку на баланс міста. Містянка каже: акція буде безстроковою – до вирішення питання усіх мешканців будинку.

«Ми вимагаємо взяти на баланс кімнати, в яких ми проживаємо більше 20 років, та надати ордери на приватизацію мешканцям, які законно проживають у кімнатах. Ми вимагаємо надати оригінали документів на право власності, співпрацювати з правоохоронними органами для подальшого розкриття кримінальних проваджень та подання до суду через незаконний продаж кімнат. Наприклад, моя квартира, продана іншій особі, але до суду справа так і не дійшла», - зазначила учасниця акції.
image
image
image
image

Жителі гуртожитку також вимагають від міської влади поставити їх на першочерговий квартирний облік на отримання житла, оскільки, за словами Світлани Бондаренко, їм не дали змоги приватизувати кімнати.

Нагадаємо, минулого тижня поблизу села Велика Северинка на автодорозі Н-14 «Київ-Миколаїв» кількадесят жителів гуртожитку, який знаходиться на проспекті Університетському, 21, влаштували мирну акцію протесту. Жителі обурені невиконанням обіцянок міської влади, яка більше року обіцяє взяти їх гуртожиток на баланс міста.

Як повідомляв DOZOR, жителі гуртожитку в Кропивницькому розпочнуть безстрокову акцію.

image
image

 

 

Переглядiв: 6795