Кіровоградка виграла політ на двох за фото на фоні арт-інсталяції «Політ через століття»

10.10.2017 10:48
image

Кіровоградка Яна Ковальова стала переможцем конкурсу на найкраще фото біля арт-інсталяції повітряної кулі на Дворцовій  у рамках фотоконкурсу від Культурно-мистецького фонду "Перспектива" громадського діяча Артема Стрижакова. Про це сайту  DOZOR повідомили у фонді.

Так, конкурс тривав протягом кількох тижнів. Переможця обрали методом генерації випадкових чисел сервісу random.org  8 жовтня. Яна Ковальова отримала приз у вигляді польоту на двох над Кіровоградом на літаку Cessna.

Нагадаємо, у конкурсі  від Фонду «Перспектива» взяло участь 14 проектів. Перемогли проекти зі створення 3D-малюнку,  локації мікс-відпочинку з творчою програмою біля бібліотеки ім. Д. Чижевського, а також зі створення  фотозони-інсталяції повітряної кулі «Політ через століття». 

Як повідомляв DOZOR, усі три проекти успішно втілені в життя. Так, 9 вересня, на вулиці Великій Перспективній на майданчику біля бібліотеки імені Чижевського відкрилася локація відпочинку для кіровоградців, 14 вересня відбулася презентація першого 3D-малюнка "Фортеця Святої Єлисавети у 3D", а 15 вересня біля ресторану «Прімо» презентували фотозону-інсталяцію повітряної кулі «Політ через століття».

image

Фото Олени Карпенко, Яни Ковальової 

Переглядiв: 1711