Кіровоградка, яка перемогла у фотоконкурсі, здійснила політ над містом (ФОТО)

27.10.2017 12:43
image

Кіровоградка Яна Ковальова, яка стала переможницею конкурсу на краще фото від Культурно-мистецького фонду Артема Стрижакова «Перспектива», здійснила політ над містом. Про це йдеться на офіційній сторінці фонду, інформує DOZOR.

«Політ виконано! Кіровоградка Яна Ковальова, яка стала переможницею фотоконкурсу від Культурно-мистецького фонду «Перспектива», разом з донькою здійснила захоплюючу повітряну прогулянку над нашим чудовим містом на літаку Cessna!» - повідомляють у фонді «Перспектива» і надають фотозвіт.  
«Дякую, дякую Артему Стрижакову та Фонду «Перспектива» за емоції та незабутні враження від польоту над моїм рідним містом Кіровоградом. З висоти він зовсім інший», - поділилася враженнями Яна Ковальова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на початку жовтня кіровоградка Яна Ковальова стала переможцем конкурсу на найкраще фото біля арт-інсталяції повітряної кулі на Дворцовій  у рамках фотоконкурсу від Культурно-мистецького фонду "Перспектива" громадського діяча Артема Стрижакова. Так, конкурс тривав протягом кількох тижнів. Переможця обрали методом генерації випадкових чисел сервісу random.org  8 жовтня. Яна Ковальова отримала приз у вигляді польоту на двох над Кіровоградом на літаку Cessna.

Як повідомляв DOZOR, у конкурсі  від Фонду «Перспектива» взяло участь 14 проектів. Перемогли проекти зі створення 3D-малюнку,  локації мікс-відпочинку з творчою програмою біля бібліотеки ім. Д. Чижевського, а також зі створення  фотозони-інсталяції повітряної кулі «Політ через століття».  Наразі усі три проекти успішно втілені в життя.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4975