Кіровоградські активісти провели перший екорейд після канікул (ФОТО)

19.08.2018 08:33
image
В обласному центрі активісти і волонтери громадської організації «Перспектива молоді» прибрали яр між Кущівкою і Великою Балкою вчора, 18 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.
 
Так, внаслідок  дощів ця територія була частково затоплена і переповнена сміттям.
«Мабуть, це була найважча локація з усіх. За дві години ми зібрали 15 великих пакетів сміття та частково звільнили місточок від гілок дерев, які принесло течією. Для того, щоб повністю їх прибрати ,треба задіювати спецтехніку», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор проекту Дмитро Бабак.
 
Активісти наголошують, що наступний екорейд відбудеться вже наступної суботи, тому запрошують усіх бажаючих долучитися до прибирання.  За додатковою інформацією можна звертатися за номером: 0666165128 – Дмитро.
 
Як раніше повідомляв DOZOR,  в обласному центрі з ініціативи громадської організації "Перспектива молоді" стартував проект "Екопатруль". Волонтери та активісти вже провели рейд у Фортеці святої Єлисавети, на Набережній, на території Лісопаркової у мікрорайоні Лелеківка, біля Сугоклії і на території Набережної біля спортшколи. 
 
image
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядiв: 906