Кіровоградські перевізники хочуть підвищити вартість проїзду в маршрутках

05.12.2018 11:09
image

Транспортне управління міськради опрацьовує розрахунки з новими тарифами на проїзд в маршрутках, поданих місцевими перевізниками. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив начальник управління Олександр Вергун.

Так, питання перегляду тарифів на проїзд у маршрутках з 5.00 до 6.00 гривень обговорювали на засіданні постійної депутатської комісії з питань промисловості та транспорту. Причина підвищення – зростання цін на паливо.

«Відбулося зростання паливно-мастильних матеріалів майже на 20%. Перевізники ще два місяці тому подали свої розрахунки з тарифами. Вони зараз вивчаються, питання розглянуто на депутатській комісії. Чи буде це питання розглядатися на засіданні виконавчого комітету коментувати поки не можу, оскільки питання ще знаходиться в роботі, розрахунки опрацьовуються», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Олександр Вергун.

Нагадаємо, у липні члени виконкому під час засідання підтримали проект рішення щодо встановлення граничної вартості разового проїзду з 4,50 до 5 гривень. Торік  міськвиконком підвищив вартість проїзду у маршрутках до 4,50 грн.

Переглядiв: 1000