Кіровоградські спортсмени завоювали 11 медалей на чемпіонаті України з греплінгу

29.05.2017 07:32
image

Спортсмени кіровоградського спортивного клубу «Борець» вдало виступили на чемпіонаті України  з греплінгу, завоювавши 11 медалей. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив тренер клубу Євген Скирда, інформує DOZOR.

За інформацією, турнір пройшов у Києві.

«Взяли участь в чемпіонаті України за версією НО-ГІ. Хоч греплінг -   не наш основний профіль і ми практично не тренуємося без кімоно. Вдалося взяти трохи медальок. Так, Сергій Красовський, Кирило Дудник, Кирило Ніколаєв здобули «золото», Влад Данчул, Данило Крисак,  Артем Красовський,  Костянтин Живанов, Олександо Бондаренко завоювали «бронзу», Антон Саламаха, Дарина Волошина та Сергій Руснак отримали «бронзу», - повідомив Скирда.

Довідково:

Греплінг — спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових та задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок в процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо). Греплінг є боротьбою на підкорення, тобто основною метою спортсмена (греплера) є саме примус суперника до здачі. Ударна техніка у греплінгу суворо заборонена.

Екіпірування греплера може складатися з шортів та футболки (рашґарду), або з борцівського трико, або з кейкоґі. Дозволено еластичний захист (на колінні та ліктьові суглоби). Взуття у греплінгу заборонене.

image
Переглядiв: 1233