Кіровоградських чиновників госпіталізували з мерії

07.10.2017 09:09

Чиновники Кіровоградської міської ради отруїлися продуктами горіння на вулиці Ярослава Мудрого (колишня Терешкової) та були госпіталізовані з приміщення міськради вчора, 6 жовтня. Про це у коментарі  сайту DOZOR повідомив один із постраждалих, начальник міської спецінспекції Андрій Максюта.

«Ми надихалися і отруїлися. Там горіла ртуть, яка містилася у лампах, ампули, ємкості з-під ліків, шприці, голки, системи, батарейки, робочий одяг, упаковки з-під пестицидів. Це все було в одній кучі.  Нас госпіталізувала «швидка» прямо з приміщення міськради – мене, інспектора спецінспекції Сергія Дудку і Ігоря Вьюна. Нам надали меддопомогу і ми пройшли процедуру поміщення до барокамери у відділенні  гіпербаричної оксигенації.  Діагноз – отруєння продуктами горіння», -  прокоментував сайту DOZOR Максюта, додавши, що  у двох поліцейських також була симптоматика отруєння.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі на вулиці Ярослава Мудрого (колишня Терешкової) працівник однієї з фірм запалив купу хімічних відходів.

Переглядiв: 2126