Кіровоградській банді наркодилерів обрали запобіжні заходи

11.07.2017 12:05
image

Членам банди наркодилерів, які діяли у Кіровограді, обрали запобіжні заходи. Про це сайту DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, згідно з рішенням Ленінського суду, шістьом підозрюваним обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Також  підозрювані мають змогу внести заставу розміром від 64 до 128 тисяч гривень. Ще одній особі обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.  Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у обласному центрі правоохоронці затримали групу наркоділків минулими вихідними.Організаторами групи, до якої входило 12 осіб, виявилися двоє місцевих жителів, 38 і 33 років. Вони ж «вирішували питання», пов’язані з поставкою важких наркотиків на територію області та слідкували за процесом реалізації. Всіма іншими – займалися їх поплічники, які «трудилися» по найму і мали з того чималий прибуток. Під час огляду житлових приміщень підозрюваних правоохоронці вилучили з незаконного обігу більше 500 грамів амфетаміну, серйозний арсенал зброї та боєприпасів, вибухівку, грошові кошти, золоті вироби, годинники та інші цінні речі. Під арештом опинилися 6 транспортних засобів, що належать наркоділкам.

Переглядiв: 1080