Кіровоградський медичний виш отримав понад 30 найменувань англомовних книг (ФОТО)

14.12.2018 14:31
image

Бібліотека Донецького національного медичного університету отримала підручники від фірми «Медкнига». Про це йдеться на офіційній сторінці закладу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так,заклад отримав понад 100 примірників медичної літератури. Майже всі видання написані англійською мовою. Це книги - «Пропедевтика внутрішніх хвороб», «Кардіоваскулярна фізіологія», атлас «Анатомія і фізіологія», «Кольоровий атлас з гістопатології», «Основи біоорганічної хімії», «Шпитальна хірургія», «Фармакологія у малюнках та схемах», «Медична біологія». Надійшли також і книги з органічної хімії.

«Частина підручників написана іноземними авторами та дуже затребувана у закладах вищої медичної освіти, зокрема, Атлас анатомії людини Йоганеса Собботи (1,2 томи). У підручнику, перевиданому більше 20 разів, поруч із анатомічними ілюстраціями подані зображення, одержані за допомогою високотехнологічних методів прижиттєвого дослідження (рентгенограми, комп’ютерні томограми, магнітно-резонансні знімки), що забезпечує порівняльне подання матеріалу та клінічну спрямованість атласу. До кінця року заплановані нові надходження книг ще з двох видавництв», - повідомляють у університеті.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі до бібліотеки Донецького національного медичного університету надійшли нові підручники.

image
image
Переглядiв: 581