У Кіровограді медуніверситет отримав нові підручники (ФОТО)

30.11.2018 15:42
image

В обласному центрі до бібліотеки Донецького національного медичного університету надійшли нові підручники. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в закладі.

За інформацією, списки необхідної літератури надали викладачі кафедр і вже укладені угоди з трьома видавництвами. Цього тижня до бібліотеки надійшло 17 назв сучасних підручників (більше 170 примірників) для студентів медичних університетів англійською мовою, зокрема, книги «Біологічна та біоорганічна хімія», «Медична хімія», «Медична інформатика», «Operative dentistry», «Латинська мова і основи медичної тремінології», «Основи стоматології», «Хірургічна стоматологія та щелепно-лицева хірургія», «Гігієна та екологія», «Медична та біологічна фізика», «Гістологія, цитологія та ембріологія», «Зубопротезна техніка» та «Історія медицини».

image
image
image
image

Наразі процедура закупівлі та доставки підручників для медуніверситету ще триває.

«Зараз література знаходиться в стані обробки. Як тільки вона буде готова до видачі, ми повідомимо про це», - говорить старший спеціаліст бібліотеки ДНМУ Світлана Остапенко.

Також підручників з художньої літератури та публіцистики надійшли від благодійного фонду «Бібліотечна країна» Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна, що займається збором літератури для переміщених ВНЗ.  Партнери з благодійної організації обіцяють допомогти і зі спеціалізованими підручниками. Університет планує отримати ще близько 20 найменувань книг від двох українських видань.

Як раніше повідомляв DOZOR, екс-декан медвишу стверджує, що студенти навчаються без книг та не мають практики в лікарнях.

Нагадаємо, у Донецькому національному медичному університеті трьох працівників звільнили через фінансові зловживання.

Переглядiв: 1160