Кіровоградський театр танцю став тріумфатором фестивалю в столиці (ФОТО)

14.05.2019 09:02
image

Кіровоградський театр танцю «В гостях у казки» став переможцем фестивалю-конкурсу «KYIV ART TIME», який пройшов днями у столиці. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила керівник колективу Ірина Русул, інформує медіапортал DOZOR.

Так, юні танцюристи здобули 11 кубків і таку ж кількість перших місць в різних вікових категоріях. Зокрема, у категорії 13-16 років номер кіровоградського колективу «На ставку» визнали кращим у номінації «Народна хореографія».

«Вперше колектив представив на конкурсі тільки солістів. 14 дівчат нашого колективу представили на конкурсі дев’ять номерів сольних партій, поставлених Аліною Русул. Всі роботи були високо оцінені членами жюрі, зокрема, Григорієм Чапкісом. Зазначено високий рівень підготовки дівчат, оригінальність постановок хореографа-балетмейстера та власний неповторний хореографічний почерк», - зазначила керівник колективу.

Як повідомляв DOZOR, у Кіровограді пройшов ХІ Міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом», організатором якого є Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова.  

image
image
image
image
Переглядiв: 1097