Кіровоградці заборгували «Теплоенергетику» більше 176 мільйонів

25.09.2017 08:44
image

Користувачі послуг КП «Теплоенергетик» заборгували більше 176 мільйонів гривень. Про це під час апаратної наради повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко сьогодні, 25 вересня, інформує DOZOR.

«Станом на 1 вересня заборгованість за спожитий природний газ становить 176 мільйонів 654 тисячі гривень.  У минулому році заборгованість була 131 мільйон. КП «Теплоенергетик» було внесене до реєстру підприємств, що беруть участь у процедурі регулювання заборгованості. Наразі підлягає списанню частина боргу – 61 мільйон 610 тисяч гривень. Крім цього, законом передбачена реструктуризація боргу – 83 мільйона гривень 143 тисячі гривень», - повідомив Кухаренко.

За словами посадовця, «Теплоенергетик» повністю готовий до опалювального сезону. Підприємству була надана допомога більше 16 мільйонів гривень з міського бюджету. На підприємстві відремонтували основне та проміжне обладнання та встановлені нові котли. В результаті виконання заходів з підготовки до опалювального сезону готова електроцентраль, дві котельні, що опалюють селище Нове, лікарня швидкої допомоги та інші, запевняють в міськраді.

 Читайте також:

Тепло з корупційним «градусом», або Що заважає розв'язати проблему теплопостачання у Кіровограді.

 

Переглядiв: 747