Кіровоградців запрошують на пікнік біля будівництва елітного котежду в Лісопарковій

22.03.2019 12:20
image

Жителів обласного центру запрошують на пікнік біля відновленого будівництва елітного котеджу у Лісопарковій у суботу, 23 березня. Про це у соцмережі Фейсбук повідомила громадський екоінспектор Надія Паливода, інформує медіапортал DOZOR.

Акція «Пікнік у Лісопарковій» відбудеться біля відновлених будівельних робіт, замовником яких є екс-депутат міськради Віктор Ніколаєнко.

«Будемо робити мімімішні фотки прямо на фоні камазів і екскаваторів. Адже саме так сьогодні виглядає Лісопаркова, де люди звикли відпочивати. Приєднуйтеся, беріть корзинки, покривальця, бутерброди. Це може бути одна з останній можливостей провести пікнік у цьому місці - бо скоро тут виростуть елітні котеджі. Ну, якщо все місто з 230 000 мешканців не зможе спинити купку хапуг, які відбирають у нас зелену зону. Збираємося близько 11.00 на кінцевій зупинці тролейбуса», - повідомила активістка.

Нагадаємо, у Кіровограді біля озера Котяче Око, що у Лісопарковій, відновилося заморожене з минулого року будівництво елітного котеджу, яке розпочав колишній депутат міськради Віктор Ніколаєнко. На місці, де кілька років тому вирили котлован та знищили дерева,  молоді люди активно готують територію для будівництва, працівники вантажівкою привозять будівельні матеріали.  Місцеві  жителі почали бити на сполох, розповсюджувати інформацію про відновлення будівництва у соцмережах та звертатися до журналістів за допомогою.

 

Переглядiв: 1419