Кого хочуть зробити депутатом міськради замість Артюха

04.04.2017 11:55

imageФракція міської ради «Об’єднання «Самопоміч», яка ініціює відкликання екс-члена фракції Олександра Артюха вже розглядає трьох кандидатів на його місце. Про це у коментарі  сайту DOZOR повідомив депутат Володимир Смірнов, сьогодні, 4 березня.

За його словами, розглядаються кандидатури тих членів «Самопомочі» , які значаться у списках партії після Олександра Артюха: Володимира Ткаченка (підприємець), Оксани  Макарук (начальник управління охорони здоров’я міськради) та Дмитра Шаповалова (юрист).

«У нас поки що немає чіткого розуміння, хто це буде. Є список скільки хто набрав на виборах, але є поки що такі внутрішні обговорення, і так само є сумніви у людей, чи вони зможуть виконувати повноваження, чи їм краще відмовитися», – зазначив депутат міськради.

Нагадаємо, сьогодні депутати «Об’єднання «Самопоміч» подали документи до територіально-виборчої комісії про проведення зборів громади щодо відкликання депутата міськради Олександра Артюха і заявили про початок збору підписів жителів міста про згоду на позбавлення Артюха депутатських повноважень. 

Переглядiв: 1357