Кропивничани півроку не можуть пересуватися вулицею, яку розрили комунальники (ВІДЕО)

23.06.2020 13:55

Жителі вулиці Братиславської, на якій не можуть закінчити ремонтні роботи, скаржаться на погіршення ситуації щодо її стану. Величезна яма після дощів заповнилася водою, а обвал, який перешкоджав виїзду та виходу жителям трьох квартир, просів ще далі. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, лише з кінця минулого року місцеві жителі двічі закликали представників ЗМІ допомогти їм у висвітленні проблеми. І хоча пройшло вже півроку – позитивних зрушень, за словами мешканців вулиці, немає.

«Нічого, взагалі нічого на цій вулиці не проводиться. Востаннє ми бачили, що на вулиці щось робили за два тижні до зйомок журналістів (у травні – ред.). Вони щось там стояли, мабуть, оцінювали ситуацію. На цьому все. Яма на вулиці заповнилася болотом, а якщо раніше через обвал, який там у нас йшов, жителі трьох квартир не могли виїхати, то зараз обвал дійшов вже далі. Земля почала далі просідати», - зазначила місцева жителька Ольга.

За словами містянки, джерело у міськраді пояснило, що ремонт вулиці ніяк не завершать через відсутність коштів.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до прес-служби міської ради. Там повідомили, що поки роботи не продовжують через несталі погодні умови.  А інформацію про закінчення грошей у бюджеті на цей ремонт прокоментували як ймовірне «накручування» жителів Братиславської.

«Ми писали про те, що недавно вони почали знов втрамбовувати. Там працював водоканал, ви ж знаєте цю ситуацію? Працював водоканал, вони замінили трубу, колектор, щоб потім не розривати, не дай Бог, що. Але виконали роботи не дуже якісно, тому підрядники наші працювали там і почали утрамбовувати те місце, щоб мати змогу далі класти асфальт. Але ви бачите, що далі погода знов зіпсувалася і логічно, що там поки ніхто нічого не зробить, тому що там набирається вода. Коли вона висохне, водоканал буде вибирати весь ґрунт і вони поновлять вже роботи. Але треба, щоб погода устаткувалася», - повідомили у міськраді.

Як повідомляв DOZOR,  жителі вулиці Братиславської скаржилися на її жахливий стан. Тоді вулиця була схожа на болотяну траншею під час робіт водоканалу. За словами людей, наразі ситуація не лише не покращилася, а погіршилася. За останній місяць ремонтні роботи не виконувалися, а величезна яма утворилася вже в іншому місці. Через зсуви ґрунту вона лише збільшується, і за цей час у яму потрапляли навіть дорослі люди. 

Переглядiв: 1355