Кропивничани вимагають запровадити систему безготівкової оплати у комунальному транспорті

29.10.2020 10:53

Жителі обласного центру вимагають забезпечити комунальний транспорт терміналами безготівкової оплати. Відповідне звернення розміщено на сайті місцевих петицій, інформує медіапортал DOZOR.

«Забезпечити комунальний транспорт Кропивницького терміналами безготівкової оплати проїзду та скасувати обов’язкове компостування квитків», - зазначив автор петиції Роман Сайко.

Нагадаємо, ще з 2018 року жителі обласного центру неодноразово звертали увагу міської ради на встановлення nfc-термінали в громадському транспорті. На думку містян, встановлення терміналів дасть можливість запобігати приховуванню коштів перевізниками.

У 2019 році міськрада повідомила, що вже третій рік ознайомлюється та розглядає варіанти впровадження системи рахунків «Електронний квиток». Варто зауважити, що це попри обіцянку запровадити безготівковий рахунок у 2018 році.

Однак наразі досі не впроваджено системи, тож містяни продовжують подавати звернення та збирати підписи. Бажаючі підтримати петицію можуть перейти за цим посиланням.

Переглядiв: 701