Кропивничанки взяли участь у першому проекті жіночої платформи UpGrade (ФОТО)

13.06.2021 16:50
image

Кропивничанки взяли участь у першому проекті жіночої платформи UpGrade – «Топ – Devishnik», який пройшов у Черкаській області. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, засновницями платформи є три активні жительки обласного центру - Олександра Ткаченко – громадська діячка, керівник зразкового колективу - студії хореографічного мистецтва "Аеліта", Ірина Розінко-Сокирко –сертифікований міжнародний інструктор з стрейчингу, фітнес-направлення Kangoo Jumps та йоги, а також стиліст, візажист Антоніна Шершень.

До першого проекту долучилося 17 учасниць. Учасниці мали можливість взяти максимум користі, беручи участь у майстер-класах. Зокрема, тренуваннях з йоги, медитації та Kangoo Jumps. Жінки в рамках авторських курсів та програм дізналися про детокс тіла та душі, активізацію жіночності, взяли участь у хореографічних майстер-класах та прослухали курс «Сама собі стиліст». Також учасниці проекту прослухали початковий курс з нумерології від професійного нумеролога Олени Осіпової.

За словами засновниць жіночої платформи UpGrade, крім навчання, учасниці мали змогу чудово відпочити у готелі, взяти участь у різноманітних вечірках та фото сесіях на свіжому повітрі.

image
image
image
image
«На Черкащині у дуже мальовничому місті «Reikartz Аквадар» відбулася справжнє перезавантаження. Саме так називають поїздку організатори проекту та наші прекрасні учасниці. Лише за декілька днів ми встигли багато – відвідали Буцький каньйон у рамках першого жіночого походу.Там ми наповнилися та зарядилися неймовірною енергією, адже це місце сили, яке захоплює та надихає. Крім цього, у нас відбулися незабутні вечірки – танцювальний бал, відпочинок у спа, ефективні тренування, а також дві цікаві фотосесії – у сукнях та у стилі «ранчо стайл». Ми провели цікаві авторські курси «Все про фотопозування», Здорове харчування та детокс», «Активуємо жіночність. Надихаємося собою»», - розповіла засновниця платформи Олександра Ткаченко.
image

Тим часом учасниці проекту продовжують ділитися враженнями від поїздки у соцмережах.

«Ми всі зібрані в потрібний для всіх нас час. Різні за характерами та темпераментами. Але одне нас об’єднало – бажання бути щасливими, насолоджувати життям тут і зараз. Кожен візьме для себе урок і зробить висновки для себе, що потрібно підлаштувати. Ми діти в душі , тож навіть маленькі радощі та емоції роблять нас щасливими», - говорять учасниці проекту.
«Вже вдома я зрозуміла те, наскільки круто ми провели час і як багато корисного та приємного для себе отримали – емоції, враження, заряд енергією, спілкування одне з одним і з природою, чудові спогади на майбутнє і красиві фото на згадку. Дякую, приємно було бути з вами», - каже учасниця проекту Світлана.

За словами засновниць проекту, на кропивничанок вже наступного тижня очікує ще один сюрприз - 18 червня жіноча платформа «UpGrade» запрошує усіх бажаючих жінок на Chilling Friday. У програмі заходу фотобієналє, показ колекції 2021 року від магазинів Puma та бутіку Shade of Pioni, майстер-клас із стилістом, спілкування на тему Жінка та її психосоматика, флешмоб «Фантастична жінка», фотосесія в червоно-білих кольорах, нові знайомства та фуршет.

Нагадаємо, у Кропивницькому створюють потужну жіночу платформу для саморозвитку і гармонії.

image
Переглядiв: 1544