Кропивницькі танцівники підкорюють серця українців хореографією під пісню Stefania

12.05.2022 14:00

Танцювальна студія «Mix of dance» опублікувала хореографічний виступ під пісню гурту  Kalush Orchestra «Stefania»,з яким вони представляють Україну на «Євробаченні». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до виконання долучилися  вихованки студії Аліса Жесан, Поліна Усенко та хореограф-постановник студії, магістр хореографічного факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка Дар’я Лопатіна.

«Пісня Stefania дуже популярна, вона подобається усім нам. Дівчата, які долучилися до хореографічного виступу - хореограф-постановник студії, магістр ЦДПУ ім. В. Винниченка Дар’я Лопатіна, вихованки педліцею – Поліна Усенко та Аліна Жесан. Зовсім скоро у дівчат буде свято останнього дзвоника, вони мають завдання – в рамках онлайн-проведення останнього дзвінка придумати виступ тривалістю до хвилини. Символічно, що виступ записували на площі біля рідного вишу та ліцею. Увесь номер вдалося вивчити за два уроки. Але в першу чергу, ми думали не про креативність, а про те, щоб підняти настрій за допомогою мистецтва», - повідомила у коментарі медіапорталу DOZOR адміністратор студії «Mix of dance» Оксана Лопатіна.

Переглядiв: 5001