Кропивницький отримає у подарунок бренд-відео про людей, які створюють місто (ФОТО)

12.09.2020 13:30
image

Як відомо, торік у свій день народження Кропивницький отримав у подарунок перше бренд-відео «Ти є місто», створене за грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова. Цьогоріч традиція продовжилася, і зараз повним ходом ідуть зйомки другої частини брендового відео, яке присвячене його жителям. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами автора проекту Вітольда Лунтовського, другий бренд-ролик вирішили присвятити людям, які працюють в складних умовах: навчають, лікують, ремонтують, годують, створюють – словом, про всіх кропивничан.

«Це відео буде доказом того, що ми робимо свою роботу від чистого серця щороку, а не перед виборами займаємося агітацією. Торік ми звернулися до Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова на конкурс грантів і отримали його. Це допомогло нам зняти першу частину бренд-відео про місто, реалізувати наш творчий проект. Хочу сказати, що раніше в місті не було брендингу як такого. Ця традиція продовжилася і цьогоріч, однак зараз ми відео присвячуємо людям, які створюють це місто і зберігають його», - розповів Лунтовський.

За словами автора проекту, брендинг міста – актуальна нині тема, особливо – для Кропивницького. Завдяки подібним проектам кожен житель чи гість міста вчитиметься любити навколишню красу та атмосферу сучасного Кропивницького.

«Якщо ми не можемо любити те, що в нас є, то навряд чи ми будемо цінувати те, що матимемо в майбутньому. Торік ми у першій частині бренд-ролику показували красу нашого міста. Цього року – пандемія, всесвітня криза і так далі. Тож у День міста ми хочемо подякувати жителям нашого міста, які не дали йому впасти у кризу, рухнути в економічному, соціальному, оздоровчому планах. Це люди, на чиїх плечах тримається уся критична інфраструктура Кропивницького. Це лікарі, комунальники, рятувальники, вчителі. Саме вони, не дивлячись на загрози, ризики, перешкоди виконують свої обов’язки, не дивлячись ні на що. Це основна наша концепція», - пояснює автор проекту.
image
image
image
image
image

У якості прикладу Вітольд Лунтовський говорить про сьогоднішню зйомку, яка з’явилася випадково. Знайомий повідомив про порив водопровідних мереж на одній із вулиць, тож черговий міні-сюжет присвятять майстрам, які ліквідовують порив

«Це ще один приклад того, що працівники, не дивлячись ні на що, працюють 24 години на добу. Коли щось трапляється – їх викликають і вони працюють. Лікарів ми теж знімали просто під час їхньої роботи в умовах карантину. Серед наших героїв – волонтери, які допомагають людям, доставляють їм засоби захисту, аптечки з усім необхідним. Також ми зняли роботу вчителів – перший дзвоник, навіть етапи дистанційного навчання. Вчителям довелося освоювати нові технології та методики за дуже швидкий час і це заслуговує на повагу», - каже Лунтовський.

Традиційно відеоролик презентують у День міста. Медіапортал DOZOR опублікує бренд-відео у суботу, 19 вересня.

Переглядiв: 1544