Кубок ректора: у Кропивницькому відбулися змагання з танцювального спорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

03.06.2024 17:25

У Кропивницькому відбувся Кубок ректора - відкритий чемпіонат області з танцювального спорту вчора, 2 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

"Довго думали, як бути з Кубком ректора з танцювального спорту. Хотіли навіть скасувати проведення чемпіонату цього. Але самі спортсмени, їх наставники і батьки нас підштовхнули до рішення проводити захід. Бо вони працюють, готуються. У цьому вбачають свій внесок у Перемогу. У своїй незламності. І я з ними згоден", - так прокоментував захід на сторінці у Фейсбук ректор ЦДУ ім. В. Винниченка Євген Соболь. 

Організовував змагання відокремлений підрозділ всеукраїнської федерації танцювального спорту у Кіровоградській області, очільником якого є Ігор Спінул.  За словами Ігоря Спінула, під час війни танцювальних турнірів поменшало. Кубок ректора - некомерційний чемпіонат області вдалося провести цьогоріч і для спортсменів-танцівників це дуже важливо. 

"Зараз змагань поменшало. Наш обласний чемпіонат з танювального спорту потребував і значної підготовки, і підтримки в організаційних питаннях, і також фінансів. Нам вдалося це зробити. На ці змагання ми залучили п'ятьох незалежних суддів з інших міст України. І, звісно, хочу сказати, що важлива і підтримка вболівальників. Усі переможці та призери змагань отримали офіційні нагороди", - зазначив Ігор Спінул. 

Переглядiв: 832