«Кульковий» конфлікт  Райковича і Смірнова: Поліція відкрила справу щодо насильства

02.08.2017 15:13
image

Конфлікт у Кіровоградській міськраді, спричинений повітряними кульками, тепер вирішують правоохоронці.  Поліція розпочала досудове розслідування щодо сутички між міським головою Андрієм Райковичем і депутатом міськради Володимиром Смірновим. Про це сайту DOZOR повідомили у обласній поліції.

 «Інформацію за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 350 «Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок». Наразі триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає арешт строком на 6 місяців, позбавлення волі до 2 років або обмеження волі строком на 3 роки», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

За неофіційною інформацією з міськради, міський голова Андрій Райкович  особисто звернувся до правоохоронних органів.

Тим часом питання «поведінки» Смірнова, розгляд якого анонсувався на засіданні депутатської комісії з етики, так і не піднімалося. Згодом в  управлінні апарату міської ради повідомили, що не збиралися розглядати дане питання.

Нагадаємо, вчора Андрій Райкович заявив, що його вдарив депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Володимир Смірнов. У свою чергу  депутат на свої сторінці Facebook написав, що спіткнувся і вдарився об голову мера, тому що його штовхнув охоронець.

Відео та фото – за даним посиланням.

Переглядiв: 2720