Малюк, якого рік тому забрали в родини з Кіровоградського району, вдома

09.01.2019 15:55
image

Малюк 2017, якого наприкінці минулого року забрали в родини Кабанюків з Кіровоградського району, відсьогодні вдома. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила прийомна матір дитини Ольга.

Так, 29 грудня Кіровоградський районний суд ухвалив закриття кримінального провадження, яке розпочали проти родини Кабанюків та біологічної матері дитини. Їм інкримінували частину 3 статті 149 «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини».  Клопотання про закриття кримінального провадження подала сторона захисту родини.

Відтак після збору необхідних документів дитину забрали з дитячого будинку.

«Ми були у сільраді, нам видали документи, щоб ми могли забрати дитину. Суд ухвалив таке рішення, вчора воно набуло сили, тому ми маємо на це право. Мене переповнюють емоції, коли ми забрали нашого хлопчика. Напередодні всю ніч не спали, оскільки хвилювалися. Ми довго на це чекали», - повідомила Ольга Кабанюк.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року в жительки села Оситняжка, що у Кіровоградському районі, Ольги К. відібрали дев'ятимісячну дитину, яку їй віддала біологічна матір. Відносно Ольги та її чоловіка Олександра відкрили кримінальне провадження.  

Малюка відправили до Будинку дитини, де він провів майже рік. За цей час хлопчик отримав опіки у комунальному закладі та потрапив до реанімації обласної лікарні.  У тому, що сталося, родина Кабанюків звинувачували одну з виховательок дитячого будинку. Після проведення службового розслідування виховательку було вирішено звільнити із займаної посади.

Фото з соцмережі Фейсбук

Переглядiв: 1788