Марія Чорна: У Кропивницькому є можливість увімкнення сирен повітряної тривоги (ВІДЕО)

26.02.2022 08:02
У Кропивницькому є можливість увімкнення сирен повітряної тривоги сьогдні, 26 лютого. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації Марія Чорна, інформує медіапортал DOZOR. 
 
За словами Марії Чорної, наразі ситуація в області контрольована, втім Кіровоградщина посилено готується до оборони. Марія Чорна також подякувала усім громадянам, які утримуються від паніки та повідомляють про мітки диверсантів.
"Я вдячна чоловікам, які записуються до тероборони та йдуть до військоматів. Я знаю, що ситуація нервова. Але сьогодні у Кропивницькому є ймовірність увімкнення сирен повітряної тривоги. Прошу тих, хто ще не підготував першочергово необхідні речі та документи, зробити це. А також налагодити комунікацію з рідними, узгодити, до якого сховища йти. Досвід сусідніх областей, в яких ведуться обстріли, доводить важливість такого алгоритму дій. Ще раз акцентую. У разі небезпеки повітряної атаки у місті буде ввімкнена сирена. Також ми в телеграмі та фейсбуці дамо інформацію. Підписуйтесь на офіційні канали та не довіряйте неперевіреним даним. Ми сильні. Ми переможемо", - повідомила очільниця ОДА. 

Переглядiв: 23901