Міськрада оголосила недовіру керівнику «Кіровоградгазу»  

20.03.2018 12:03
image

Міська рада оголосила недовіру керівнику ВАТ «Кіровоградгаз» Олександру Гладкому та звертатиметься до керівництва НАК «Нафтогаз» з приводу його дій. Таке рішення прийняли депутати під час сесії міськради сьогодні, 20 березня. Про це повідомляє DOZOR.

Також міськрада звернеться до Кабінету Міністрів, Служби безпеки України та Генеральної прокуратури стосовно дій «Кіровоградгазу» (припинення постачання газу до котелень «Кіровоградтепла»).

«Були проведені наради в міськраді та ОДА. Чи може керівник підприємства говорити, що міська влада нічого не може? Може. Але це маніпуляції. Підприємства були підготовлені на 100% до початку опалювального сезону. Відповідно законодавчим актам, держава все врегулювала і опалювальний сезон розпочався вчасно. Що стосується боргів по транспортуванню і розподілу газу, це борги – поточна робота таких підприємств.  Якщо на початку місяця боргів нуль, то до 6 числа поточного місяця з’являються борги, які погашаються до кінця місяця», - прокоментував ситуацію заступник міського голови Олександр Мосін.
image
«Мітинги під будівлею «Кіровоградгазу» - це  був не тиск на голову правління, це був крик душі працівників закладів освіти, в яких було відключено тепло. Такі дії несуть загрозу здоров’ю та життю людей», - сказала депутат міськради Тетяна Волкожа.
image

Так, більшістю голосів депутати підтримали рішення звернутися до низки відомств з приводу дій керівника «Кіровоградгазу» Гладкого.

Нагадаємо, минулого тижня загострився конфлікт між міською владою та «Кіровоградгазом». Мер вимагає, аби  підприємство «стало на бік громади». Натомість керівник «Кіровоградгазу» заявляє, що проблема виникла через безгосподарність управлінців міста.

image
Переглядiв: 1490