Містянам полюбилося вуличне піаніно (ВІДЕО)

27.10.2018 10:26
image

Встановлене напередодні Дня міста вуличне піаніно стало невід’ємною частиною Дворцової. Містяни залюбки виконують різні музичні композиції, співають,  записують це на відео і діляться у соцмережах.

 «Я дуже задоволений результатом, - говорить автор проекту, який виграв грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива», Олександр Сорочан. – Це піаніно за короткий проміжок часу стало частиною нашого міста, тут грають мелодії і зізнаються у коханні. Головне, що людям подобається і що на нашій Дворцовій звучить музика».

За інформацією, під час холодної пору року піаніно зберігатимуть у спеціальному приміщенні, а навесні (за теплої погоди навіть у березні)  інструмент знову повернеться на Дворцову.

Нагадаємо, 14 вересня  відбулася презентація проекту «Вуличне піаніно», втіленого в життя за грант від Культурно-мистецького фонду «Перспектива» громадського діяча Артема Стрижакова. Також у подарунок до Дня міста  біля будівлі кінотеатру «Зоряний» зі сторони скверу з пантерами відкрили люмінесцентний мурал «Королева ночі».

 

 

Переглядiв: 1162