На Дворцовій «вимальовується» символіка міста (ФОТО)

11.09.2017 14:24
image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій триває робота над створенням  3D-малюнка з символікою міста. Про це повідомляє DOZOR.

Так, сприятливі погодні умови прискорюють роботу над проектом, який став переможцем у конкурсі грантів від Культурно-мистецького фонду «Перспектива», заснованого громадським діячем Артемом Стрижаковим.

«Ідея створення 3D-малюнка у мене виникла давно. Однак метою було не малювання якогось фантастичного зображення, а малюнка, який би був пов’язаний з нашим містом, символізував його. Ось, наприклад, основою малюнка є Вали, їх усі називають саме так, а про те, що там знаходиться фортеця святої Єлисавети, підростаюче покоління, на жаль, не знає. Крім цього, в основі малюнка герби нашого міста та області», - каже автор проекту Кирил Солуянов.

Нагадаємо, всього у конкурсі  від Фонду «Перспектива» взяло участь 14 проектів. Перемогли проекти зі створення 3D-малюнку,  локації мікс-відпочинку з творчою програмою біля бібліотеки ім. Д. Чижевського, а також зі створення  фотозони-інсталяції повітряної кулі «Політ через століття». 

Нагадаємо, місце розташування 3D-малюнку жителі міста обирали шляхом голосування у мережі Facebook.

Як повідомляв DOZOR, минулої суботи біля бібліотеки імені Чижевського відбулася презентація першого проекту-переможця конкурсу грантів – локації мікс-відпочинку.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1864