На головній площі Кіровограда відбувся мітинг (ФОТО)

15.05.2018 08:46
image

В обласному центрі пенсіонери силових структур вчергове мітингували на головній площі з вимогами почати виплати пенсій  сьогодні, 15 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, пенсіонери вимагають розпочати виплати з 1 липня. За словами мітингувальників, на сьогоднішній день є вже більше 100 рішень суду про перерахунок пенсії пенсіонерам МВС, але пенсійний фонд не виконує рішення суду.

"Товаришам поліцейським пенсії порахували та виплачують у повному обсязі, а нам чогось ні. Я  теж громадянин України. Отже, і  правами користуюсь однаковими з усіма. Але не все ми знаємо, мабуть. Ми просто вийшли висловити свою думку щодо справедливості, як ми її розуміємо", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR учасник мітингу Віктор Соколов.

За словами представника пенсіонерів МВС Миколи Гончара, пенсіонери просили губернатора клопотати про внесення змін у постанову № 103, щоб вже 1 липня цього року почалися виплати.

"Вчора декілька чоловік з пенсіонерів були у губернатора та доповіли, що йде масове невиконання рішень суду та всі виплати пенсій розтягнуться на наступні 3 роки. Все впирається у те, що немає коштів, але це на словах, тому що кошти є. Вони могли б платити нам перерахунок пенсій, замість того, щоб витрачати кошти на судовий збір. Як доповів вчора Кузьменко, коштів знайшлося 10 мільярдів на перерахунок. Треба щось вирішувати, адже багато людей не доживуть до цього часу", - зазначив Микола Гончар.

Як раніше повідомляв DOZOR, близько сотні пенсіонерів МВС, які мітингували на головній площі Кіровограда, планували перекрити центральну частину міста. 

Нагадаємо, пенсіонери вчергове вийшли на мітинг через відсутність перерахування пенсій, які анонсували на державному рівні, а також в обласному пенсійному фонді.

image
image
image
image
Переглядiв: 1396