На головній площі Кропивницького мітингували підприємці (ФОТО)

17.11.2020 10:38
image

В обласному центрі біля облдержадміністрації мітингували підприємці через впровадження «карантину вихідного дня» сьогодні, 17 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Як відомо, майже одразу після постанови Кабміну близько двохсот підприємців вийшли на акцію протесту біля своїх робочих місць – на Критому ринку. Сьогодні підприємці знов вийшли на акцію.

«Минулого разу до нас із влади так ніхто і не прийшов, тому питання залишається відкритим. У нас 80% прибутку складає робота у вихідні. Торгово-промислова палата не визнає ці обставини як форс-мажор, тому не може скасувати оренду та податки. Вибачте, але всі ми в середньому 20 років будували свій бізнес, наші сім’ї виживають завдяки цьому. З березня у нас немає жодного випадку захворювання, то чому нас вважають зоною ризику?» - обурюється підприємець Вікторія Бодор.

За словами учасників акції, вони хочуть бути почутими владою, оскільки не у всіх містах України мери погодилися на «карантин вихідного дня».

image
image
image
«Я пенсіонерка, яка працює на ринку вже 20 років. Два місяці сиділи вдома. Тільки почали працювати та заробляти на хліб, як знову нас закривають. Дуже важко, тому що за все потрібно платити. Ми прийшли сюди за допомогою, тому що не знаємо, що далі буде», - розповіла підприємець Марія Мердак.

До підприємців вийшов голова Кіровоградської ОДА та повідомив, що сьогодні під час засідання Уряду будуть розглядати дане питання.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі на Критому ринку підприємці вийшли на акцію протесту через введення "карантину вихідного дня".

image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1683