На "Кіровоградгаз" позиватимуться до суду

20.03.2018 10:17
image

У Кіровограді секретаріат комісії з техногенно-екологічної безпеки готує позов до суду щодо дій ВАТ "Кіровоградгаз". Про це під час прес-конференції  повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій міськради Сергій  Коваленко сьогодні, 20 березня, інформує DOZOR.

За словами посадовця, ВАТ "Кіровоградгаз" систематично загострює техногенну небезпеку на території міста та створює штучні прецеденти загрози виникнення надзвичайних ситуацій через припинення газопостачання на теплоенергуючих підприємствах.

"На сьогоднішній день секретаріатом комісії підготовлені звернення, опрацьовані та подаються матеріали до Служби безпеки України, Національної поліції, міської прокуратури та до суду щодо невиконання на території міста рішень міської комісії. Якщо керівника не влаштовує рішення комісії, то керівник міг їх спростувати або заперечити. Але ні одного заперечення та ні одного спростування рішення комісії до міської комісії від ВАТ "Кіровоградгаз" не надходило ", - зазначив Сергій Коваленко.

Нагадаємо, минулого тижня загострився конфлікт між міською владою та «Кіровоградгазом». Мер вимагає, аби  підприємство «стало на бік громади». Натомість керівник «Кіровоградгазу» заявляє, що проблема виникла через безгосподарність управлінців міста.

Дар'я Серватюк

 

Переглядiв: 791