На Кіровоградщині ще одна школа повернеться в звичайний режим

15.09.2020 08:38
image

Учні Павлиського ліцею в Онуфріївському районі вийдуть на навчання завтра, 16 вересня. Про це під час апаратної наради голови ОДА повідомила головний санітарний лікар області Надія Оперчук, інформує медіапортал DOZOR.

«З початку навчального року на Кіровоградщині зареєстровано три лабораторно підтверджені випадки коронавірусу серед учнів та вісім - серед персоналу. На сьогодні повністю призупинено навчальний процес у дев’ятьох закладах освіти. У двох закладах вже відновили роботу: НВО № 14 у Кропивницькому, де в контакті було 329 учнів, і з завтрашнього дня відновлює навчальний процес Павлиський ліцей Онуфріївського району», - зазначила Надія Оперчук.

Як раніше повідомляв DOZOR, на Кіровоградщині дві школи перевели на дистанційну форму навчання через підтверджені випадки коронавірусу у педагогів закладів.

Нагадаємо, у Кіровоградській області 1538 учнів перебувають на дистанційному навчанні через підтверджені випадки коронавірусу в навчальних закладах. У кропивницькій школі, де зафіксували коронавірус, відновили навчальний процес. 

Переглядiв: 1001