На Кіровоградщині тяжко травмованому учаснику ДТП потрібна допомога

04.10.2020 11:00

29-річному Ігорю Макарову з села Юхимове Знам'янського району, якого на трасі збила автівка потрібні кошти на реабілітацію. Про це медіапорталу DOZOR розповіла сестра потерпілого Тетяна Гнитка.

«Ігоря вже виписали з лікарні. Нині він знаходиться вдома. Його самопочуття стабільне, він постійно перебуває в лежачому стані та не відчуває ніг від грудей. Йому провели три операції, поставили імпланти на спині та двічі складали щелепи. Зараз лікарі рекомендують пройти реабілітацію, інакше він назавжди може залишитися лежачим», - розповідає сестра Ігоря Макарова.

За її словами, вони промоніторили всі реабілітаційні центри і знайшли той в якому згодилися його прийняти.

«Ми знайшли реабілітаційний центр, який підходить для нього («Сосни»). Там нам сказали, чим скоріше ми його привеземо, тим краще. Реабілітація нам обійдеться в понад 40 тисяч гривень за два тижні, а на реабілітації йому потрібно бути від 1 до 1,5 місяців. Самостійно ці кошти ми зібрати не можемо, оскільки багато витратили на лікування», - зазначила Тетяна Гнитка.

Бажаючі можуть переказати кошти за реквізитам: 4149-5001-7053-2975 (Аваль). Контактний телефон - 0990751703 (Тетяна).

image
image
image

Нагадаємо, на Кіровоградщині на автодорозі між селами Цвітне та Красносілля Олександрівського району невідомі збили чоловіка.

Переглядiв: 3405