На Кіровоградщині видали майже 53 тисячі біометричних паспортів

13.01.2021 08:11

На Кіровоградщині за минулий рік видали майже 53 тисячі біометричних документів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міграційній службі області.

Так, паспорт громадянина України оформили понад 29 тисяч осіб, закордонний паспорт - майже 24 тисячі жителів Кіровоградщини.

Попит з оформлення біометричних документів минулого року зазнав значного зниження. Так, кількість звернень громадян з оформлення ID-картки у порівнянні з 2019 роком знизився на 26 %, а паспортів для виїзду за кордон - на 58%.

Загалом з часу запровадження в дію біометричних паспортів у формі картки на Кіровоградщині оформили понад 135 тисяч, а закордонних паспортів з чіпом в області отримало майже 280 тисяч осіб.

Зауважимо, наразі, попри посилення карантинних заходів, підрозділи Міграційної служби області працюють у звичному режимі.

Нагадаємо, закордонний паспорт можна оформити у будь-якому підрозділі, незалежно від реєстрації місця проживання, а на час дії карантину також і ID-картку вперше можна отримати за місце перебування.

Переглядiв: 345