На Кіровоградщині засудили військового, який побив працівників поліції

27.01.2021 12:17

Військовослужбовця-прикордонника, який у стані алкогольного сп'яніння побив поліцейських, визнали винним та засудили до двох років службових обмежень. Таку інформацію повідомили у Військовій прокуратурі Кіровоградського гарнізону Південного регіону України, інформує медіапортал DOZOR.

Так, подія мала місце 11 липня минулого року, правоохоронці зупинили автомобіль, яким керував військовослужбовець-контрактник, на вимоги працівника поліції показати свої документи чоловік відмовився. Правоохоронці помітили, що поведінка чоловіка досить дивна і схоже на те, що водій керував автівкою у нетверезому стані. Правоохоронці двічі попросили чоловіка пройти огляд на встановлення алкогольного сп’яніння, однак він відмовився.

У результаті військовослужбовцю не сподобалось, що правоохоронці намагаються його затримати і він напав на працівників поліції. Таким чином правоохоронці отримали легкі тілесні ушкодження.

У судовому засіданні обвинувачений щиро розкаявся та повністю визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення. Суд обрав йому покарання у вигляді службового обмеження строком на 2 роки з відрахуванням в дохід держави 20 % із суми грошового забезпечення.

Переглядiв: 2193