На початку навчального року у Кіровограді можуть з’явитися шкільні офіцери  

16.06.2017 14:41

 

image

Восени у Кіровограді можуть з’явитися шкільні офіцери. Про це сайту DOZOR повідомила інспектор відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції міста Оксана Білоброва сьогодні, 16 червня.

За словами інспектора, у чотирьох містах України впроваджуються пілотні проекти і наразі розглядається можливість появи шкільних офіцерів у нашому місті.

«Планується запускати шкільних офіцерів, тому що школи звертаються, але шкільних офіцерів у немає. У попередніх планах з осені цього року вони будуть працювати. Цей проект триває у чотирьох пілотних містах. В середньому один екіпаж буде закріплений за п’ятьма школами. Патрульні приїжджають спілкуються з батьками, вчителями, дітьми і відповідають за свої школи, патрулюють. Але вони не постійно будуть в школі. Це так було у пілотному проекті, але як буде, коли проект запуститься в усіх містах, поки що точно не відомо», – розповіла Оксана Білоброва.

Як повідомляв DOZOR, патрульна поліція оголосила набір вакансій, оскільки їм не вистачає майже сотні патрульних. Анкету можна подати за посиланням. 

Переглядiв: 1412