Начальник управління освіти розповіла, як вирішиться питання з харчуванням школярів

09.10.2019 12:49

В обласному центрі управління освіти міської ради забезпечить організацію харчування учнів 1-4 класів непільгових категорій у межах відповідних бюджетних призначень на 2019 рік. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради сьогодні, 9 жовтня, інформує медіапортал DOZOR.

«Рішення вже прийняте. Це говорить про те, що діти будуть продовжувати харчуватися безкоштовно. У листопаді відбудеться сесія міської ради, на якій розглядатиметься питання стосовно харчування цих учнів, а зараз ми забезпечимо організацію харчування учнів 1-4 класів непільгових категорій у межах виділених коштів, які залишилися», - повідомила у коментарі DOZOR начальник міського управління освіти Лариса Костенко.

Нагадаємо, у міськраді під час сесії начальник міського управління освіти Лариса Костенко виступила із проектом рішень в якому йдеться про те, що планується встановити з 28 жовтня по 31 грудня 2019 року вартість харчування (сніданок) для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти міста Кропивницького не пільгових категорій 10 грн (4 грн – кошти місцевого бюджету (40% від вартості харчування), 6 грн – кошти батьків (60% від вартості харчування). Так, як до кінця року на організацію безкоштовного харчування не вистачає 2 мільйона 700 тисяч гривень. Після обговорення проекту рішення міський голова Андрій Райкович запропонував відтермінувати розгляд даного питання.

Переглядiв: 2912