Напередодні свого дня народження кропивничанка підкорила міжнародний турнір "Арнольд класик Європа" з бодібілдингу (ФОТОФАКТ)

14.10.2024 09:23

Кропивницька спортсменка, мама двох діток Ірина Тертична стала абсолютною переможницею "Арнольд класик Європа" у бікіні серед жінок. Про це повідомляється на сторінці Національної федерації бодібілдингу України у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR 

"Завершився другий змагальний день міжнародного турніру з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа», який проходить у Мадриді, здобуттям абсолютної перемоги українською спортсменкою Іриною Тертичною у бікіні серед жінок. Наші вітання! Слава Україні!" - йдеться у повідомленні. 

У соцмережах спортсменка прокоментувала свою перемогу та зазначила, що змагання відбувалися напередодні її дня народження. 

"Сьогодні здійснилась ще одна моя маленька мрія - виступити на "Арнольді". І я не просто виступила, а ще й стала АБСОЛЮТНОЮ переможницею у категорії фітнес бікіні 2024. Ще позавчора я стояла на реєстрації і казала дівчатам, що виступити на сцені, привести гідну форму чи просто дійти до сцени це вже перемога, не кожна зможе, що ми вже молодці всі", - написала Ірина Тертична.  

  Нагадаємо, Ірина Тертична стала «бронзовою» призеркою чемпіонату світу з бодібілдингу. Змагання пройшли в Іспанії та зібрали учасниць з низки країн світу. Ірина прийшла у світ спорту заради здоров’я та краси , а до перемог - через наполегливість та працелюбність.

Переглядiв: 692