Народний артист України закликає долучитися до фестивалю у Кропивницькому (ВІДЕО)

14.07.2020 14:54

Народний артист України Богдан Бенюк закликав жителів країни долучитися до фестивалю «Вересневі самоцвіти», який пройде на території Кіровоградщини та Кропивницького у вересні. Відповідне звернення оприлюднене у YouTube, інформує медіапортал DOZOR.

«Мені надзвичайно приємно, що у вересні місяці ми будемо мати можливість зустрітися з вами. Наш національний театр імені Івана Франка приїде на відкриття фестивалю «Вересневі самоцвіти». Мушу сказати, що фестиваль, який проводиться у Кропивницькому – це є  з категорії найкращих фестивалів України.  Їх не буде багато, самі розумієте, чому. Але надзвичайно важливо, що творчість, яка проектується у Кропивницькому, так само проектується на всі точки нашої України і до вас, Кропивницький, на фестиваль приїздить дуже велика кількість прекрасних колективів.  А те, що ми приїдемо з театром імені Франка і покажемо одну з найкращих вистав нашого театру, - звернувся Бенюк. -  Ми будемо мати можливість спілкуватися з вами і до, і після вистави для того, щоб обмінятися з вами думками».
«Крім того, театр Франка святкує 100-річчя, і ми обов’язково напередодні вистави у Кропивницькому поїдемо на хутір «Надія», де зустрінемося в осередку народження театру Франка і взагалі театру в Україні. Усі похідні речі, які йдуть з хутора «Надія», це ті речі, які тримають нас у цьому світі. Тож чекаємо цієї зустрічі з вами, оскільки приїхати в Кропивницький і звітувати – це своєрідний екзамен. Ми сподіваємося, що ми цей екзамен пройдемо на відмінно. Чекаємо на вас на «Вересневих самоцвітах» у Кропивницькому!» - закликав народний артист України.

Читайте також:

Змінена концепція та нові форми: Якими будуть «Вересневі самоцвіти» на Кіровоградщині

 

Переглядiв: 1730