Нові подробиці пограбування магазину: поки поліція їхала, сестра кореспондента «1+1» боролася зі злочинцем

31.01.2017 12:48

imageПоки поліція їхала на виклик щодо пограбування магазину у селищі Новому у Кіровограді, злочинця затримувала  сестра кореспондента каналу «1+1» Івана Гребенюка Ірина Крикун. Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Іван Гребенюк, інформує DOZOR.

«Є в мене привід для гордощів. Це моя сестричка Ірина Крикун. Учора в Кропивницькому вона затримала озброєного рецидивіста. Працює вона в мене продавцем в магазині. В приміщенні одна. Питання звісно до власників мережі - чому не має "тривожної кнопки", ще будуть, але маємо що маємо. Вдень зайшов до неї "покупець" з ножем. В цей час вона розмовляла з тіткою по телефону. Трубку не поклала. Просто відклала його, залишалася на зв'язку. Почав вимагати гроші. Не віддала. Почав трощити магазин. Не віддала. Вибір був, але каса за кілька днів. Потім доводь керівництву, що напали», - пише брат працівниці магазину.

За словами Івана Гребенюка, чоловік кинувся з ножем на дівчину та порізав їй руки. Тим часом тітка, яка все чула на іншому боці телефону, викликала поліцію.

«Сестра змогла відбитися від ножа і вискочити на вулицю. Налякана, але не розгубилася. Заблокувала двері в магазин. Тримала "покупця" до останнього. Зівак традиційно назбиралося чимало. Чи допоміг хтось дівчині? Ні…», - констатує Іван.

Гребенюк стверджує, що поліцейські прибули на місце події лише через півгодини. В цей час зловмисник встиг розбити вікно та намагався втікти. Його затримав чоловік продавчині.

«Тільки тоді приїхав патруль. Затримали. Виявилося, що клієнт вже був кілька разів засуджений за такі ж розбійні напади. Цього разу світить 6 років. Сестричка в нормі. Руки заживуть. Роботу хоче продовжити. Підприємство не може підібрати слів подяки. Я сподіваюсь, що магазин підключити до охорони допетрають. Сестричка на всяк випадок озброїлась тепер газовим балончиком. Така історія. Страшно, але добре, що все так закінчилося. Пишаюсь!» - пише журналіст.

Нагадаємо, у селищі Новому 26-річний чоловік розгромив магазин продовольчих товарів. За інформацією патрульних, злочинець встиг виламати двері в магазині, розтрощити обладнання та розкидати продукти. 

image

Фото Івана Гребенюка

Переглядiв: 3042