Новопризначений губернатор Кіровоградщини знайшов заміну заступникам

15.09.2020 08:02
image

Очільник області Андрій Назаренко визначився з кандидатами на посади своїх заступників. Про це він повідомив на апаратній нараді ОДА сьогодні, 15 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

За його словами, він вже направив на розгляд Кабміну імена кандидатів своїх заступників.

«Минулого тижня я звільнив першого заступника та другого заступника. Саме тому я розпочинаю формування своєї команди. Я вже направив до Кабінету міністрів погоджені кандидатури своїх заступників. Я сподіваюсь, що вони всі пройдуть погодження і будуть призначені на посаду», - зазначив Андрій Назаренко.

Імена кандидатів новопризначений голова ОДА не назвав, однак пояснив, що обирав їх за критерієм трьох «П».

«Обираючи ці кандидатури, як я називаю, з критерій трьох «П». Ці людини мають бути професіоналами, порядними і патріотичними», - зауважив Назаренко.

Нагадаємо, наприкінці серпня президент України Володимир Зеленського під час візиту до Кіровоградщини представив нового голову Кіровоградської ОДА Андрія Назаренка. 

Минулого тижня стало відомо, що троє заступників екс-голови ОДА Андрія Балоня звільняються. Новопризначений голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко прокоментував звільнення заступників свого попередника Андрія Балоня.

Переглядiв: 1849