Оголосили переможців  мистецького фестивалю Стрижакова (ФОТО)

30.04.2018 09:10
image

Під час урочистого гала-концерту в обласній філармонії оголосили переможців 10 Міжнародного фестивалю пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом" . Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, перше місце у номінації «Естрадний вокал. Ансамблі, тріо, дуети»  у І віковій категорії здобув колектив «Артденте», у ІІ віковій категорії – Аміна Попруга та Діана Попруга та тріо «Дивограй». У номінації «Естрадний вокал. Соло» перемогу у І віковій категорії здобули Крістіна Круніч та Ольга Мироненко, у ІІ віковій категорії – Анна Туманова, Олександр Чижевич.

У номінації «Хореографія», категорії «Бальний танець» перемогу в ІІ, ІІІ, ІV вікових категоріях здобув  Народний ансамбль бального танцю «Конвалія».

У номінації «Сучасна хореографія» перше місце у ІІ віковій категорії отримала студія сучасної хореографії «Імперія Мистецтв Форсайт», ІІІ віковій категорії – народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Sweet», у ІX віковій категорії - студія сучасної хореографії «Імперія Мистецтв Форсайт». У ІV віковій категорії «Соло» перемогу отримала вихованка народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії «Sweet» Катерина Загуменна.

У номінації «Естрадна хореографія» переможцями у І віковій категорії став зразковий хореографічний ансамбль «Олена», у ІІ віковій категорії – Народний хореографічний ансамбль «Світанок». У номінації «Народно-сценічний танець» перше місце у ІІІ та ІV вікових категоріях здобули вихованці Народного хореографічного колективу «Світанок» та зразковий ансамбль народного танцю «Веселка».

«У вашому житті було багато фестивалів, вдосконалюєтеся. У вас є шанс побачити, почути, завдяки цьому вдосконалюється ваша майстерність у мистецтві. Хто зайняв перше місце, друге чи третє – неважливо. Ви всі є переможцями!» - звернувся до учасників фестивалю під час церемонії нагородження директор Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу, художній керівник народного хореографічного ансамблю «Пролісок», професор Анатолій Коротков. 

Гран-прі фестивалю у номінації «Народний вокал» здобула артистка з Кіровоградської області Анна Насєдкіна.

Як у Кіровограді пройшов масштабний гала-концерт  фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом»  - дивіться за даним посиланням.

Як повідомляв DOZOR ,  у Кіровограді протягом трьох днів проходив фестиваль  "Об’єднаймо дітей мистецтвом", який організував  Культурно-мистецький фонд "Перспектива", заснований громадським діячем Артемом Стрижаковим. Це  наймасштабніший некомерційний фестиваль в Україні.

Читайте також:

Головною вулицею Кіровограда пройшов масштабний танцювальний парад (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Національний рекорд України з наймасовішої польки встановили у Кіровограді (ФОТО)

Артем Стрижаков виконав польку під час встановлення національного рекорду

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2126